Bëhuni partneri ynë në zonën
tuaj dhe fitoni më shumë

Përfitoni avantazhe konkurruese në zonën tuaj
duke u bërë pjesë e rrjetit tonë ekskluziv të shitjeve

Përse të na zgjidhni?

 • Ne ofrojmë një rang të madh produktesh të cilësisë më të lartl, të gjitha këto kundrejt çmimeve konkurruese
 • Produktet tona spikasin falë dizajnit dhe paketimit unik modern
 • Partnerët tanë kanë mbështetjen e kompanis tonë si përpara ashtu edhe pas shitjeve
 • Departamenti ynë i fuqishëm i logjistikës garanton dorëzime të porosive të shpejta dhe të sigurta

Çfarë partnerësh kërkojmë?

Kërkojmë partneritete afatgjata që do të na ndihmojnë të ruajmë avantazhet
konkurruese dhe që ofrojnë fitime të sigurta për të dyja palët

 • Agjentë (për të mbështetur rrjetin lokal)
 • Shitës me shumicë
 • Dyqane të kompanive të mëdha
 • Dyqane t shitjes së pajisjeve harduer

DËSHIROJ TË SHES VEGLAT E FF GROUP

Punësimi tek ne është i thjeshtë

FFGROUP ju mbështet në udhëtimin tuaj
me ndihmë ekspertësh

Kontaktoni ekipin tonë të shitjeve 12 orë në ditë për:

 • Të marrë një ofertë brenda 24 orëve
 • Të porositur duke përdorur Sistemin tonë të Porosive Online
 • T’u informuar rreth porosive aktuale
 • Të porositu mostra të produkteve tona
 • Të kërkuar një Menaxher Personal Llogarie

Luftojmë të jemi më të mirët në gjithçka bëjmë

Krijojmë linjat më të plota të veglave
Zgjerojmë vazhdimisht gamat e produkteve tona dhe rrisim cilësinë e tyre
I mbajmë çmimet gjithmonë konkurruese pa kompromis me cilësinë

Zbatim i porosive 24 orë në ditë

Rezultate të shkëlqyera në kohë rekord

Të gjitha porositë zbatohen me efikasitet duke përdorur procedurat e avancuara të logjistikës,
me saktësi mbresëlënëse dhe humbje pothuajse zero.

Pothuajse 100% gjendje në magazinë

Përfitoni nga sasitë e mëdha të produkteve që ne mbajmë në maggazinë, duke reduktuar gjendjen e mbajtur në dyqanin tuaj e duke liruar kapitalin dhe hapësirën për ta përdorur atë për produkte të reja

 • Teknologjia më e re në Qendrën tonë të Logjistikës prej 20.000m²
 • Pajisje elektronike dhe mekanike ultra moderne
 • WMS: Warehouse Management Software (Softueri i Menaxhimit të Magazinës)
 • Skanues i kodit bar dhe zgjedhje me mesazhe zanore

logistics

Porositni sa të dëshironi!

Partnerët tanë mund të porositin sasinë që u nevojitet,
pa kufizime në sasinë minimale për produkt, me shpeshtësinë
e dëshiruar, duke zgjedhur nga gama e gjerë e produkteve tona

Ne mbledhim dhe ruajmë në magazinë sasi të mjaftueshme të produkteve me qëllim plotësimin e nevojave për çdo lloj porosie, nëpërmjet porosive në Qendrën tonë të Logjistikës, nga ku mund të dërgojmë kombinimin e kërkuar të produkteve drejtpërsëdrejti në ambienetet tuaja!

Cilësi në varësi
të nevojave tuaja!

Qoftë edhe një lopatëz të vetme të përzierë

DËSHIROJ TË SHES VEGLAT E FF GROUP

Ne krijojmë katalogun tuaj të produkteve
të përshtatur dhe personalizuar për Ekipin
e Shitjeve dhe Klientët tuaj

Jepuni klientëve tuaj katalogun e përsosur
dhe rritni shitjet tuaja!

Katalogu juaj i përshtatur përfshin:

 • Informacionin e kompanisë tuaj
 • LOGO-n e kompanisë tuaj
 • Dizajnin tuaj të preferuar
 • Informacionin e produkteve tuaja dhe përdorimin e tyre

Katalogu i produkteve  Edicioni i dyfishtë

 Edicioni i shitjeve

Katalogu i produkteve

Edicioni i shitjeve mundëson akipin e shitjeve të krahasojë produktet dhe çmimet e tyre me ato
të konkurrentëve tanë, duke rritur efikasitetin dhe produktivitetin.

 Edicioni i klientit

Katalogu i shitjeve

Edicioni i klientit është një libër prezantimi tërheqës,
i krijuar për të rritur ngërgjegjësimin tuaj për markën në zonën tuaj.

Çfarë përfshihet në Katalogun tuaj të
shitjes së “Veglave”?

Në këtë katalog modern përfshihen karakteristikat e produkteve, imazhe 3D, detajet e paketimit, përdorimi i produkteve dhe informacion rreth kompanisë, për ta bërë punën tuaj në sektorin e shitjeve shumë më të lehtë!

Ne marrim përsipër FALAS Projektimin 3D dhe Konsulencën e Komercializimit të dyqanit tuaj*

Produktet shiten me sukses vetëm nëse reklamohen për të frymëzuar qëllimshmërinë e tyre!

ODepartmenti ynë i projektimit mund të krijojë projektin më efikas të ambientit të punës për dyqanin tuaj ose për dyqanet e klientëve tuaj, duke përdorur vizatime arkitektonike 3D. Programet tona të modelimit ju lejonë të ekploroni opsione të dnryshme, të shfrytëzoni hapësirën e të kurseni kohë, dhe të përmirësoni mënyrën e reklamimit të produkteve tuaja

Rezultatet:
 • Dyqan me reklamim modern që thekson karakteristikat unike të produkteve
 • Zgjidhje prezantimi të shkëlqyer duke përdorur banakë dhe rafte
 • Asistencë më të madhe për përdoruesit përfundimtarë gjatë zgjedhjes së produktit që u nevojitet
 • Identifikim i lehtë i mungesave në produkte dhe thjeshtësimi i procesit të porositjes

* Vetëm për klientët dhe parnerët e ardhshëm

Dorëzimi i zgjidhjeve të plota

Konsulentët tanë specialistë dhe me eksperiencë mund të ofrojnë asistencën e tyre nëpërmjet vendosjes së produkteve në mënyrë inovative dhe kuptimplotë, përfshirë banakët dhe reklamimet promocionale, si dhe duke ofruar zgjidhje praktike për shfrytëzim të hapësirës së ambientit.

Ne trajnojmë juve dhe personelin tuaj të shitjeve

Përfitoni nga eksperienca dhe njohuritë tona duke marrë pjesë në kurset tona të trajnimit

WNe mund të trajnojmë juve dhe personelin tuaj të shitjeve për pikat e shitjes së portofolit të produkteve tuaja, duke ofruar material të përshtatshëm promociional, si dhe duke ju dhënë njohuritë tona teknike dhe rreth shitjeve.
Përpara se të përgatisim një ofertë trajnimi, ne do të kemi kënaqësinë të diskutojmë nevojat tuaja dhe të krijojmë një kurs të pështatshëm për ju!
Ne organizojmë seminare trajnimi:
 • Në grup ose individuale
 • Në ambientet e të interesuarve ose në ambientet tona
 • Në internet  (seminare në ueb sipas kërkesës)
 • Me menaxherë produktesh me ekesperiencë
 • Që ofrojnë njohuri zbatimi të menjëhershme

DËSHIROJ TË SHES VEGLAT E FF GROUP

Testimi i cilësisë

Testim manual të produkteve tona për të zbuluar Superioriteti
ne tyre në krahasim me produktet e Konkurrentëve tanë!

 • Trajnim produktesh interaktiv
 • Testim manual
 • Analiza të rezultateve